Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
%
10% kedvezmény az első vásárláskor!
Iratkozz fel hírlevelünkre és az első vásárlásodra 10% kedvezményt adunk!
Feliratkozom

Megőrülök az arcpermetemért! - történetmesélő kihívás

Az arcpermetünkről MI már mindent elmondtunk nektek, így most rajtatok a sor.

Töltsd fel kedvenc képedet az Instára vagy a Facebookra a szabályaink szerint, és ha a tiedet találjuk a legjobbnak, akkor 2 évig nem kell arcpermetről gondoskodnod, mert mi ellátunk vele.

Egy történetmesélő kihívásra invitálunk bennetek, hogy elmeséljétek nekünk és a többieknek, hogy miért szeretitek a KAP 'It mist be love' arcpermetét. A fotón szerepelhet bármelyik típusú arcpermetünk (mini, utazó, normál, utántöltő), lényeg, hogy saját példányod legyen. A fotón szerepelhetsz te is, de lehet kizárólag hangulatkép is. A poszt lehet lapozgatós. A posztleírásban meséld el azt is, hogy mi a tapasztalatod a termékkel és írd le, hogy kinek ajánlanád ezt az ikonikus termékünket.

Játék az Instán: Posztolj a saját oldaladra, és használd a #kaparcpermet hashtaget és jelöld meg a fiókunkat: @kap_the_hungarian_makeup_brand

Játék a Facebookon: A játékkiírás alatti poszt kommentjeihez töltsd fel a fotódat és oda írj véleményt a termékről.

A játék időtartama: 2024. május 31- június 30. (Így ha még nem használtál eddig arcpermetet, így lesz lehetőséged kipróbálni).

A játék nyertesei: A 2 nyertest a KAP csapata fogja kiválasztani, akik kapnak egy általuk kiválasztott kiszerelést és 2 utántöltőt. Majd 2025 elején ismét kapnak egy általuk választott üveges permetet és 2 db utántöltőt.

JÁTÉKSZABÁLYZAT

“Megőrülök az arcpermetemért! - történetmesélő kihívás” című fotóverseny hivatalos játékszabályzata

1. A lebonyolításban résztvevő szervezetek:

A „Imádom az arcpermetem!” promóciós játék (a továbbiakban: ”Játék”) Szervezője a KAP Cosmetics Kft. (székhely: 2049 Diósd, Diófasor utca 24. a. ép., Adószám: 27092109-2-13,) a továbbiakban: “Szervező”.

A Játékban való részvétel a Játék jelen hivatalos Szabályzatának automatikus elfogadását jelenti.

2. Részvételi feltételek

2.1. A Nyereményért folyó Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, Magyarországon adózó, belföldi lakóhellyel rendelkező, a 2.2. pontban meghatározott személyek körébe nem eső, cselekvőképes, természetes személy (atovábbiakban: „Játékos”), aki a Szervező bármely magyarországi partnerének munkatársa, valamint a Játék időtartama alatt a 4.1. pontnak megfelelően teljesíti a https://kapcosmetics.com/arcpermet-fotokihivas/ weboldalon meghirdetett feladatot.

A Játékos a részvétellel kifejezetten elfogadja a jelen játékszabályzatban meghatározott valamennyi feltételt, és hozzájárul ahhoz, hogy nyertesség esetén a szervező a teljes nevét, pályázati képét, telefonszámát, e-mail címét, születési idejét az adott Játékkal összefüggésben az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje.

 

 Továbbá Játékos a részvétellel kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy Szervező a Játékos által a Szervezőnek elküldött pályázáshoz szükséges fotót, illetve adatait a jelen Játékszabályzatban, valamint az Adatvédelmi Szabályzatban leírtak szerint felhasználja.

2.2. A Játékban nem vehetnek részt a Szervező, a Lebonyolító, illetve a Játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő gazdálkodó szervezetek, ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, vagy velük munkavégzésre irányuló egyéb közvetlen jogviszonyban állók, és mindezen személyek a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

3. A Játék időtartama

A Játék időtartama: 2024. május 25-június 16.

Eredményhirdetés időpontja: 2024. június 20.

4. A Játék menete

4.1. A Játékban való részvétel

A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik.

Amennyiben a Játékszabályzat valamelyik kérdést nem szabályozza, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

Amennyiben a Játékos jelen Játékszabályzatot, vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül.

A Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket kizárhatja a Játékból.

A fotóversenyre bárki jelentkezhet! A Játékban való részvételhez egy saját, KAP arcpermetről készült fotó posztolása szükséges. Egy Játékos több képpel is pályázhat. A Játékos által feltöltött Pályázatért, valamint a követelményeknek való megfeleléséért teljes mértékben a Játékos vállalja a felelősséget, az ebből eredő esetleges jogi vagy anyagi következményeket is kizárólag a Játékos viseli.

 A Játékos a Játékban történő részvétellel kifejezetten kijelenti és szavatol azért, hogy az általa feltöltött Pályázat, mint szerzői mű tekintetében korlátozás nélkül, és önállóan jogosult a jelen Játékszabályzatban meghatározott jognyilatkozatokat megtenni, és a jelen Játékszabályzatban meghatározott felhasználási jogokat a Szervező részére biztosítani.

4.2. A Nyertes kiválasztása

A Játék lezárását követően 2 nyertes kerül kiválasztásra az alábbiak szerint:

A nyertesek kiválasztása a Szervező által összehívott 3 tagú zsűri értékelése alapján történik.

A szervező kizárhatja a Játékból azt a Játékost, aki nem felel meg a Játékszabályban rögzített feltételeknek.

4.3. Nyeremények kézbesítése

A nyeremény kézbesítésének részleteit a Nyertessel a Lebonyolító e-mailben egyezteti.

A nyereményt a Lebonyolító a Játékos által az Értesítés visszaigazolása során megadott magyarországi címére kézbesíti postai úton vagy futárszolgálattal. A Lebonyolító a nyeremény kézbesítését kétszer kísérli meg, a Játék lezárásától számított 90 naptári napon belül.

A Játékos köteles együttműködni a nyeremény átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban.

5. Nyeremény:

A 2 nyertest a KAP csapata fogja kiválasztani, akik kapnak egy általuk kiválasztott kiszerelést és 2 utántöltőt. Majd 2025 elején ismét kapnak egy általuk választott üveges permetet és 2 db utántöltőt.

6. Adózás: Személyi jövedelemadó, költségek

A Szervező vállalja, hogy amennyiben felmerül adó- vagy egyéb járulékfizetési kötelezettség az 5. pontban meghatározott nyereményekkel kapcsolatban, úgy a Szervező a nyertes nevében kifizeti a nyereményre esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót, és a nyereményekkel kapcsolatban felmerülő további adó, vagy egyéb esetleges járulék megfizetését is. Az ezeken felül esetlegesen felmerülő más adó, díj és illeték, utazási költség, illetve minden kapcsolódó költség a nyertest terheli.

7. Vegyes rendelkezések

A Szervező, illetve annak bármely leányvállalata, tulajdonosai, vezető tisztségviselői, és alkalmazottai a nyeremény hibáiért, hiányosságaiért kizárják a felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Játékos ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény szolgáltatójával/gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti.

Ha a Játékkal kapcsolatban további kérdés vagy probléma merül fel, akkor az info@kapcosmetics.com e-mail címen kérhető tájékoztatás.

Tartalomhoz tartozó címkék: #arcpermet