Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
%
10% kedvezmény az első vásárláskor!
Iratkozz fel hírlevelünkre és az első vásárlásodra 10% kedvezményt adunk!
Feliratkozom

Blog

Kezdő ecset szett, avagy tényleg elég pár ecset kezdésnek?

Kezdő ecset szett, avagy tényleg elég pár ecset kezdésnek?

2024. 03. 07. 18:05:46
Szeretném nektek megmutatni azt az 5 ecsetet, amivel szerintem bőven el tudtok készíteni egy szuper sminket. Járjunk együtt utána, tényleg elég ez az 5 ecset egy smink elkészítéséhez?
A természetesség nagykövete: Murvai Eszter

A természetesség nagykövete: Murvai Eszter

2023. 04. 24. 20:26:35
Felismerem, hogy mi az, amit valóban szeretne az arcán viselni valaki, az ő igényeit tartom szem előtt és nem az én technikáimat fitoktatom. Pont annyi sminket kap, amit igényel és amiben jól érzi magát. 
A lány, aki a paragrafusokat sminkecsetre cserélte

A lány, aki a paragrafusokat sminkecsetre cserélte

2023. 04. 03. 12:02:16
Rendhagyó módon indult Méhes Bettina, MUA sminkes karrierje, ugyanis a jogi egyetem elvégzése után nem a tárgyalóteremben találta meg a boldogságot, hanem egy új területen, a szépségiparban ér el egyre nagyobb sikereket.
A KAP It mist be love arcpermet nem csak hiteget!

A KAP It mist be love arcpermet nem csak hiteget!

2022. 10. 14. 14:18:36

Az évek során szerzett saját tapasztalataink és számos vásárlói visszajelzés alapján elterveztük, hogy termékünket vizsgálatoknak vetjük alá és bebizonyítjuk azt, amit eddig is tudtunk, hogy tényleg szuperereje van! 

KAP It mist be love arcpermet - Mi a titok?

KAP It mist be love arcpermet - Mi a titok?

2022. 08. 23. 16:44:43

Arcpermetünk egy igazi must have, most eláruljuk miért.

A termék számos aktív összetevőt tartalmaz, amelyek kiválasztása nagy gondossággal történt. Fejlesztése során több szempontot is figyelembe vettünk, így alapos tanulmányozás és tesztelések sora után állt elő a végleges összetétel.

Ecsettisztítás-fertőtlenítés

Ecsettisztítás-fertőtlenítés

2021. 09. 03. 00:00:00
Sokat kommunikálunk arról, hogy hogyan érdemes tisztítani az ecseteket, de átfogó írás még nem született. Ennek most jött el az ideje.
Hogyan válasszunk alapozót?

Hogyan válasszunk alapozót?

2021. 04. 26. 00:00:00
Korábban sminkesként dolgoztam, így alkalmam volt nagyon sok lány, hölgy, asszony sminkjét elkészíteni. Később, amikor már a KAP anyukája lettem, akkor Púder Péntekek alkalmával volt lehetőségem szépíteni a szépülni vágyókat. Akár sminkesként, akár a KAP képviselőjeként dolgoztam, mindig azt láttam, hogy számotokra az egyik legnehezebb feladat a tökéletes árnyalatú alapozó kiválasztása. Ehhez fogok most szuper támpontokat adni.
Fényvédelem

Fényvédelem

2021. 04. 14. 00:00:00
Évről-évre egyre nagyobb hangsúlyt kap a bőrápolásban a fényvédelem, mégis sok a tévhit, a rosszul berögzült szokás a fényvédő termékek helyes használatával kapcsolatban. Tudom nagyon nehéz változtatni egy szokáson, ha valamit már nagymamáink is rosszul használtak, de biztos vagyok benne, hogy amikor eljuttok a cikk végéig, akkor át fogjátok gondolni az eddigi kapcsolatotokat a fényvédőkkel.