Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
%
10% kedvezmény az első vásárláskor!
Iratkozz fel hírlevelünkre és az első vásárlásodra 10% kedvezményt adunk!
Feliratkozom

Információk

Sminkesként nagy álmom vált valóra, amikor 2014-ben megalapítottam a KAP-ot, a Kell a púder, magyar sminkmárkát.

Hogy miért vágtam bele az akár őrültnek is tűnő ötletbe? Miért gondoltam, hogy a magyar nőknek szüksége van még egy sminkmárkára?

Bármilyen hihetetlenül hangzik, a legfőbb célom az volt, hogy a magyar nők kevesebb sminkterméket vásároljanak. Ugyanis a munkám során rájöttem, hogy sokszor átgondolatlanul és feleslegesen vásárolunk, aminek nemcsak egy átláthatatlan neszeszer és egy laposabb pénztárca lesz a végeredménye, hanem ezzel a “túlvásárlással” ha csak piciben is, de hozzájárulunk a bolygónk szennyezéséhez.

Ezért mindenképpen egy olyan markáns, minőségi alapdarabokból álló termékpalettát álmodtam meg, amit számtalan módon lehet variálni. Büszkén mondhatom, hogy a termékeink közül egy sem kizárólag az, aminek látszik. Kivétel nélkül mindegyik többet tud, mint az eredeti funkciója. Így érdemes részletesen átböngészni a leírásokat, és kísérletezgetni azzal, hogy mire is tudjátok felhasználni az adott kis KAP kincsünket, s így ezzel ti is a KAP család részeseivé váltok, akik azt vallják, hogy Kell a púder!

A márka legfőbb jellemzői

  • nem tesztelik állatokon
  • alkoholmentesek
  • illatanyagmentesek (kivéve rúzs és ajakradír)
  • az ecsetek taklon (műszál) szálakból készülnek
  • több termék csomagolása újratölthető
  • Továbbá letisztult elegancia és design jellemzi

 

Palánki Gabriella

Tulajdonos