Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási tudnivalók

A Budafok-Tétény Budapest XXII. kerületi Polgármesteri Hivatal Építéshatósági és Általános Igazgatási Iroda felé a Kelemen Szerviz Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-696898, adószám: 12654541-2-43) bejelentési kötelezettségének eleget téve benyújtotta a kereskedelmi tevékenység folytatásáról szóló dokumentumot és így a Kelemen Szerviz Kft. a jogszabályok szerint csomagküldő tevékenységet folytathat.

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatod, hogy számodra melyik a legkényelmesebb:

GLS futárszolgálat

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Futárszolgálat teljesíti.

A megrendelés feldolgozását követő első munkanap reggelén átadjuk a csomagod a GLS futárszolgálatnak és két munkanapon belül kézhez kapod. A kézbesítés 8-17 óra közötti időszakban történik. A kiszállításkor az általad megadott kézbesítési címen kell tartózkodnod, mely lehet az otthonod, a munkahelyed, vagy bármely helyszín, melyen kézbesítéskor elérhető vagy.

Egész nap nem kell a futárt a kézbesítési címen várnod. A csomagkiszállítás napján reggel egy értesítő e-mailt fogsz kapni a GLS-től a kiszállítás 3 órás idő intervallumára vonatkozóan, a csomagszámmal, és a GLS telefonos elérhetőségével.

Ha a megrendelést követően szeretnél változatni a kézbesítési címen, vagy időponton, akkor ezt a GLS központi számán tudod módosítani, mely a +36-1-802-0265. A GLS futárszolgálat honlapja: www.gls-hungary.com

A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, ezt követően visszaszállítja nekünk. Utánvétes szállítási mód esetén ilyenkor kénytelenek vagyunk kifizetni a csomag szállítási költégét, ezért a következő rendelés esetén kizárólag előre fizetés vagy személyes vásárlás esetén tudunk kiszolgálni.

GLS Futárszolgálat belföldi szállítási díjai:

Vásárlás összege Utánvéttel Előre utalással
30000 Ft alatt 1690 Ft 1290 Ft
30000 Ft felett INGYENES INGYENES
 

GLS Futárszolgálat külföldi szállítási díjai

Ausztria, Németország, Belgium, Luxemburg, Hollandia, Szlovákia, Szlovénia, Csehország, Románia, Horvátország, Lengyelország, Bulgária országokba: 4800 Ft
Dánia, Franciaország, Olaszország, Írország országokba: 7990 Ft
Litvánia, Lettország, Spanyolország, Svédország, Észtország, Görögország, Portugália, Finnország: 8650 Ft

GLS CsomagPont

Az országban megtalálható több mint 650 GLS CsomagPont segítségével személyesen is átvehetőek a megrendelt csomagok, akár hétvégén is. Hogy mi is az a GLS CsomagPont és hogyan működik, arról ezen a linken olvashatsz bővebben is.

GLS CsomagPontra kért szállítás díjai:

Vásárlás összege Utánvéttel Előre utalással
30000 Ft alatt 1690 Ft 1290 Ft
30000 Ft felett INGYENES INGYENES

GLS CsomagPont csak Magyarországon elérhető.

 

A fenti szállítási árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t!