Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
%
10% kedvezmény az első vásárláskor!
Iratkozz fel hírlevelünkre és az első vásárlásodra 10% kedvezményt adunk!
Feliratkozom

A KAP It mist be love arcpermet nem csak hiteget!

A KAP It mist be love arcpermet nem csak hiteget!

Ezúttal egy igen komoly célt tűztünk ki magunk elé az arcpermetünkkel kapcsolatban. 

Az évek során szerzett saját tapasztalataink és számos vásárlói visszajelzés alapján elterveztük, hogy termékünket vizsgálatoknak vetjük alá és bebizonyítjuk azt, amit eddig is tudtunk, hogy tényleg szuperereje van! 

Célunk, hogy a régi bizalmasaink továbbra is rendületlenül szeressék a termékünket, valamint szeretnénk, hogy  az új vásárlóink, akik még nem próbálták, megbizonyosodjanak afelől, hogy megéri megvenni!

Eddig két vizsgálatnak vetettük alá a kis csodánkat és nagy örömünkre szolgált, hogy a termék mindkét esetben pozitív eredménnyel zárt.

A vizsgálatokról részletesebben:

1. Irritál vagy nem irritál?

Úgynevezett patch tesztet végeztettünk el, amelyen ötven 18 év feletti nő és férfi vett részt. Kívánságunk szerint a tesztet úgy végezték el, hogy az önkéntesek fele érzékeny bőrű volt, amely azt jelenti, hogy korábban előfordult már náluk atópia vagy allergiás bőrreakció. Ezzel nagy kockázatot vállaltunk, hogy esetleg elbukjuk a tesztet, de nagyon hittünk a termékünkben és így bizonyosodhattunk meg igazán a szupererejében. 

A vizsgálat úgy zajlott, hogy az önkéntesek a permetünkkel átitatott tapaszt 48 óráig a bőrükön hagyták, majd bőrgyógyászok, 30 perccel és 3 nappal a tapasz eltávolítása után, a kapott eredményt kiértékelték. Vizsgálták a termék esetleges irritáló, érzékenyítő hatását az alávetett területen.

Az eredmény önmagáért beszél! 

A bőrgyógyászok nem tapasztaltak egyik önkéntesnél sem bőrpírt, ödémát vagy allergiás bőrreakciót még a legkisebb mértékben sem! Ezzel a teszttel bebizonyítottuk, hogy a KAP It mist be love arcpermet NEM IRRITÁLÓ hatású. Használd bátran akkor is, ha érzékeny a bőröd!

2. Valóban hidratál?

Tíz 22 és 50 év közötti, érzékeny bőrű nő (száraz, normál vagy kombinált bőr) 14 napon keresztül használta a termékünket, amely idő alatt más hidratáló terméket nem használtak. A termék alkalmazása előtt, illetve 2 és 14 napos használat után műszeresen vizsgálták az alanyok bőrét. A teszt eredménye szerint kivétel nélkül, az összes hölgy bőre már 2 nap után hidratáltabb lett, amely hidratáltság minden esetben fokozódott a 14. napra.

DE:

Miért jó, ha hidratált a bőr? A hidratálás egyenlő a bőr víztartalmának növelésével, amely nagyon fontos, hiszen ennek köszönhetően rugalmasabb, kisimultabb lesz a bőr. Ennek hiányában a bőr szárazabb, ráncosabb lesz és viszketni fog. A bőr hidratáltsága elérhető sok folyadék bevitellel és a megfelelő hidratáló kozmetikumok alkalmazásával. Mostmár tanúsítvánnyal is rendelkezünk, hogy használhatod bátran az arcpermetünket erre a célra is!

Az eddig elért eredmények arra ösztönöznek Bennünket, hogy a vizsgálatokat folytassuk, így a jövőben is meg fogunk lepni Benneteket! A részletek egyelőre titkosak, az újdonságokért kövesd nyomon a kicsi KAP életét facebookon, instagramon és iratkozz fel hírlevelünkre!

 A vizsgálatokat a J. S. Hamilton Ltd. végezte. 

Tartalomhoz tartozó címkék: #arcpermet #tisztítás